четвер, 16 березня 2017 р.

«Молодіжний парламент» - пілотний проект в Україні



З червня 2016 року в області під патронатом голови Кіровоградської обласної державної адміністрації Сергія Кузьменка за сприяння Фонду Ганса Зайделя (Німеччина) стартував пілотний проект «Молодіжний парламент», мета якого - сприяння розвитку руху дитячого та студентського самоврядування в навчальних закладах, налагодження співпраці депутатів Молодіжного парламенту з учнівською молоддю області та розробки якісно нової програми розвитку молодіжної політики на Кіровоградщині.
        16 березня 2017 року в актовій залі  Центру дитячої та юнацької творчості Долинського району відбулася інформаційно-презентаційна зустріч депутатів Молодіжного парламенту з представниками учнівського самоврядування навчальних закладів Долинського району, які є депутатами Районного парламенту дітей. Після презентації проекту  діти об’єдналися у три групи, кожна з яких працювала за певними напрямами: освіта, екологія, здоров’я. Учасники груп подали пропозиції колегам із м.Кропивницький щодо покращення життя молоді нашого району.



       Сподіваємось, що Молодіжний парламент стане однією з найактивніших молодіжних платформ для проведення політичних дебатів, міжкультурних зустрічей, обміну ідеями та впровадження нових проектів і програм розвитку своїх територій, а юні парламентарі будуть поширювати ідею проекту «Молодіжний парламент» серед представників учнівської молоді своїх навчальних закладів. 

Немає коментарів:

Дописати коментар