вівторок, 20 жовтня 2020 р.

Увага конкурс "Джерело творчості"!

 

Методичні рекомендації щодо проведення конкурсу "Джерело творчості"

У 2020-2021 навчальному році Всеукраїнський конкурс «Джерело творчості» проводитиметься у номінації «Керівник гуртка», зокрема за напрямами:  «Керівник гуртків військово-патріотичного напряму позашкільної освіти»; «Керівник гуртків туристсько-краєзнавчого напряму позашкільної освіти». При цьому зазначаємо, що у напрямі «Керівник гуртка туристсько-краєзнавчого напряму позашкільної освіти»» конкурс проводиться з туристсько-краєзнавчого профілю.

Всеукраїнський конкурс проводиться у три етапи:

І етап – районний, міський – у жовтні-грудні 2020 року;

ІІ етап – обласний, міський у місті Києві – у січні-лютому 2021 року;

ІІІ етап – Всеукраїнський – у березні-червні 2021 року (у два тури);

І тур – заочний;                                              

ІІ тур – очний у місті Києві.

Під час І туру проводиться заочне оцінювання опису власного педагогічного досвіду учасника Всеукраїнського конкурсу. Опис досвіду подається на Всеукраїнський конкурс у вигляді електронних портфоліо.

ІІ тур – очний (у місті Києві), проводиться за безпосередньої участі учасників Всеукраїнського конкурсу – переможців І туру (заочного). Кожен учасник очного (фінального) туру має представити своє домашнє завдання: самопрезентацію «Моє педагогічне кредо» та за визначеними напрямами позашкільної освіти продемонструвати фрагмент заняття «Запрошуємо до світу творчості» (тривалістю до 25 хвилин).

Немає коментарів:

Дописати коментар